Auxilium Försäljning AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Auxilium Försäljning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Auxilium Försäljning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Auxilium Försäljning AB är momsregistrerat sedan2004-08-09 och har organisationsnummer 556662-2782.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-9324203 alternativt besöka eller skicka post till Auxilium Försäljning AB på följande adress Högklintsv. 7, 183 77, Täby.

Auxilium Försäljning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-08-09.

I Auxilium Försäljning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jersby, Cecilia Karin Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva marknadsföring, utveckling och försäljning av fuktupptagande produkter avsedda att användas i transport- och sjöcontainers, lådor, kartonger och andra förpackningar samt tillhörande konsulttjänster, databyråverksamhet, handel med marina tillbehör och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.