Rodamco Nova Lund 2 AB

Stockholms län

Information

Rodamco Nova Lund 2 AB är ett bolag som finns i Täby. I Rodamco Nova Lund 2 AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lars Rune som är född 1952 och har titeln VD, Johansson, Lars Rune som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jestin, Jean-Marc som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bryggman Löfqvist, Lars-Ove som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Rodamco Nova Lund 2 AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rodamco Nova Lund 2 AB på telefon .

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rodamco Nova Lund 2 AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rodamco Nova Lund 2 AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rodamco Nova Lund 2 AB innehar ej F-skattsedel och Rodamco Nova Lund 2 AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rodamco Nova Lund 2 AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Johansson, Lars Rune -Ledeboer, Karel Willem Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Rodamco Nova Lund 2 AB har 556661-4060 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.