Stuartfastigheter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Stuartfastigheter Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Stuartfastigheter Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stuartfastigheter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Stuartfastigheter Aktiebolag har haft sedan 2004-12-16. Stuartfastigheter Aktiebolag har funnits sedan och 2004-12-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Stuartfastigheter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till TORSGATAN 48, 113 37, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7688642.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Stuartfastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Stuartfastigheter Aktiebolag har idag 556659-0575 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stuartfastigheter Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, värdehandlingar, konst och antikviteter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Stuartfastigheter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ribbestam, Steve Jörgen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ribbestam, Lotta Monica som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hultstrand, Karl Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .