Fixator Fastighet Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Fixator Fastighet Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Fixator Fastighet Aktiebolag i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Fixator Fastighet Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-03-11 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-02-16 så har Fixator Fastighet Aktiebolag varit registrerat och sedan 2004-03-18 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Fixator Fastighet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Fixator Fastighet Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fixator Fastighet Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, uppförande av fastighet, handel med fastigheter samt handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva projektering, installation och service av el & reglerteknik samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sten, Frank Hans Robert som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sten, Hans Henry som är född 1942 och har titeln Suppleant, Toth Ullerkrans, Gabriella som är född 1954 och har titeln Revisor, Vallentuna Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Fixator Fastighet Aktiebolag har 556656-1162 som sitt organisationsnummer.