Per Nycander mät- och kalibreringsservice AB

Stockholms län

Information

556656-0198 är organisationsnummer för bolaget Per Nycander mät- och kalibreringsservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Nycander mät- och kalibreringsservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Per Nycander mät- och kalibreringsservice AB finns i.

Per Nycander mät- och kalibreringsservice AB har varit registrerat sedan 2004-02-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Nycander mät- och kalibreringsservice AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Per Nycander mät- och kalibreringsservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per Nycander mät- och kalibreringsservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Per Nycander mät- och kalibreringsservice AB så kan ni göra det på telefon genom 018-387295 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall idka laboratorie- och provningsverksamhet inom byggmaterialprovning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per Nycander mät- och kalibreringsservice AB och det är Ramström, Anders Ove som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ramström, Jonas Anders Ove som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Eva Elisabet som är född 1969 och har titeln Suppleant, Edstedt, Pia Ulla Christina som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,