CJ Hall & Co AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns CJ Hall & Co AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. CJ Hall & Co AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

CJ Hall & Co AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556654-7880.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-4563061 alternativt besöka eller skicka post till CJ Hall & Co AB på följande adress Kemistv. 2, 183 79, Täby.

CJ Hall & Co AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I CJ Hall & Co AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Hall, Karin Birgitta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, bedriva leasing- och finnansiell verksamhet samt äga, köpa, sälja och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.