Swedish Gypsum Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Swedish Gypsum Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Swedish Gypsum Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Swedish Gypsum Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Swedish Gypsum Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-01-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Swedish Gypsum Aktiebolag ska trivas.

Swedish Gypsum Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall importera och exportera byggmaterial samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Swedish Gypsum Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04.

Idag är Swedish Gypsum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Swedish Gypsum Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Swedish Gypsum Aktiebolag är Jansson, Anders Torbjörn som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gleisner, Joachim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Björn Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Swedish Gypsum Aktiebolag har 556654-3228 som sitt organisationsnummer.