Funco AB

Stockholms län

Information

Funco AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Funco AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Funco AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Funco AB har haft sedan 2004-02-19. Funco AB har funnits sedan och 2004-02-19 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Funco AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åvalundsv. 9, 187 31, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5400411.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Funco AB Privat, ej börsnoterat.

Funco AB har idag 556654-1388 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Funco AB

Bolaget skall bedriva mjukvaruutveckling och konsulting inom management och verksamhetsstyrning samt fastighetsutveckling och uthyrning.

I Funco AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Magnusson, Per Eric som är född 1964 och har titeln VD, Magnusson, Per Eric som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Säll, Pia Gudrun som är född 1963 och har titeln Suppleant, Paulsson, Mona Ingegerd som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .