Trivsamma Kök i Sverige AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med köksinredning, bedriva konsultation inom köksinredning, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trivsamma Kök i Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Trivsamma Kök i Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2004-01-05 så skapades Trivsamma Kök i Sverige AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556653-4623 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Trivsamma Kök i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Trivsamma Kök i Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 08-294045 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trivsamma Kök i Sverige AB är Södergrann, Bengt Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rzesniowiecki, Miroslaw Dariusz som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, .