ProjectSense Nordic AB

Stockholms län

Information

ProjectSense Nordic AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som ProjectSense Nordic AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ProjectSense Nordic AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-03-04.

ProjectSense Nordic AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-11-06. Men sedan 2004-02-19 så har ProjectSense Nordic AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till PLANIAVÄGEN 15, 131 54, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ProjectSense Nordic AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0733-507560.

Täby arbetar för att verksamheter som ProjectSense Nordic AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ProjectSense Nordic AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av programvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ProjectSense Nordic AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lennfjord, Bo-Göran.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ProjectSense Nordic AB och det är följande personer, Lennfjord, Bo-Göran som är född 1948 och har titeln VD, Lennfjord, Bo-Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Isvén, Anders Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Maria Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för ProjectSense Nordic AB är 556650-9203.