Preis Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Preis Consulting Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Preis Consulting Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Preis Rudawski, Yvonne Iwona som är född 1957 och har titeln VD, Preis Rudawski, Yvonne Iwona som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudawski, Wlodek som är född 1952 och har titeln Suppleant, Westerberg, Per Åke som är född 1941 och har titeln Revisor, AB Provideo som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Preis Consulting Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Preis Consulting Aktiebolag på telefon 070-7566644.

Bolaget skall bedriva uppdragsverksamhet inom EU projekt, exportprojekt, tillväxtprojekt, marknadsföringsprojekt samt förmedla varor och tjänster inom rehabilitering och naturmedicin med inriktning främst mot Polen, Balticum och övriga Östersjöländer samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Preis Consulting Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Preis Consulting Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Preis Consulting Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-12-17 och Preis Consulting Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-12-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Preis Consulting Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Preis Consulting Aktiebolag har 556650-0970 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.