Rickard Engström Fastighetsbyrå AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Rickard Engström Fastighetsbyrå AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Rickard Engström Fastighetsbyrå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Rickard Engström Fastighetsbyrå AB är momsregistrerat sedan2004-01-29 och har organisationsnummer 556649-8936.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-54473356 alternativt besöka eller skicka post till Rickard Engström Fastighetsbyrå AB på följande adress Biblioteksgången 4, 183 70, Täby.

Rickard Engström Fastighetsbyrå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-01-29.

I Rickard Engström Fastighetsbyrå AB så sitter följande personer i styrelsen: , Elmgren, Björn Jonas som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.