Figoform Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva konsultation inom marknadsföring och management, handel med värdepapper, köpa, sälja ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Figoform Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Figoform Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2003-10-04 så skapades Figoform Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Figoform Aktiebolag har haft det sedan 2004-01-15.

Figoform Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-15

556649-4398 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Figoform Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Figoform Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-7586545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Figoform Aktiebolag är Holmgren, Olle Claes Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Anna Katarina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jonsson, Bernt Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .