Hellberg-Domizil AB

Stockholms län

Information

Hellberg-Domizil AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Hellberg-Domizil AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hellberg-Domizil AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hellberg-Domizil AB har haft sedan 2004-02-26. Hellberg-Domizil AB har funnits sedan och 2004-02-26 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hellberg-Domizil AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stockholmsv. 190, 187 36, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7562186.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hellberg-Domizil AB Privat, ej börsnoterat.

Hellberg-Domizil AB har idag 556649-3572 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hellberg-Domizil AB

Bolaget skall äga,förvalta och uthyra fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Hellberg-Domizil AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellberg-Muckenschnabel, Susanne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hellberg, Leif Viktor som är född 1928 och har titeln Suppleant, Kanesco, Lars Gustav Stefan som är född 1948 och har titeln Revisor, Kanesco Revision AB som är född och har titeln Revisor, .