Propio Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska förvalta aktier, bedriva detaljhandel samt tillhandahålla konsulttjänster inom företagsmanagement, fastighetsutveckling, utbildning och design samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Propio Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Propio Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2003-07-04 så skapades Propio Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556646-8111 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Propio Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Propio Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5157877 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Propio Aktiebolag är Bengtsson, Per Gustav Torsten som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Eva-Stina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Dahl, Anneli Diana Charlotte som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .