Frisk & Lätt i Täby AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva friskvård genom att tillhandahålla utbildning, motionsmöjligheter och försäljning av friskvårdsprodukter såsom kost och litteratur samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Frisk & Lätt i Täby AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Frisk & Lätt i Täby AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2003-07-14 så skapades Frisk & Lätt i Täby AB och verksamheten är har F-skattsedel Frisk & Lätt i Täby AB har haft det sedan 2003-10-16.

Frisk & Lätt i Täby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-16

556646-7014 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Frisk & Lätt i Täby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Frisk & Lätt i Täby AB så går det att nå dem via telefon på 08-6949600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Palmqvist, Annika Marie -Palmqvist, Simon Emanuel

Följande personer är på något sätt aktiva inom Frisk & Lätt i Täby AB är Palmqvist, Annika Marie som är född 1967 och har titeln VD, Palmqvist, Annika Marie som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Simon Emanuel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aspelod, Jan Roger som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Revisor, .