TOY Promotion Scandinavia AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och TOY Promotion Scandinavia AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och TOY Promotion Scandinavia AB är ett av dem. Statusen för TOY Promotion Scandinavia AB är att Bolaget är aktivt.

TOY Promotion Scandinavia AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-07-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som TOY Promotion Scandinavia AB ska trivas.

TOY Promotion Scandinavia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-11. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara försäljning av marknadsföringsprodukter, främst leksaker, till dagligvaruproducenter och restauranger, och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TOY Promotion Scandinavia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-11.

Idag är TOY Promotion Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med TOY Promotion Scandinavia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6231310.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med TOY Promotion Scandinavia AB är Sandberg, Karl Henrik som är född 1963 och har titeln VD, Sandberg, Karl Henrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlqvist, Per Henrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlqvist, Helena Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Pohl, Jörgen Esbjörn Alexander som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

TOY Promotion Scandinavia AB har 556646-0936 som sitt organisationsnummer.