Made Interior Sweden AB

Stockholms län

Information

Made Interior Sweden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Made Interior Sweden AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Made Interior Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Made Interior Sweden AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Made Interior Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Enhagsv. 9, 187 40, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7586780.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Made Interior Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Made Interior Sweden AB har idag 556645-8005 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Made Interior Sweden AB

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av möbler, husgeråd och textilier och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring och marknadskommunikation i förenlig verksamhet.

I Made Interior Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Smedfors, Per Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Roland som är född 1953 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .