Sveg Produktion AB (PRODUKTIONSENHET)

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Sveg Produktion AB (PRODUKTIONSENHET). Det finns flera verksamheter som liknar Sveg Produktion AB (PRODUKTIONSENHET) i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sveg Produktion AB (PRODUKTIONSENHET) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-06 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-06-18 så har Sveg Produktion AB (PRODUKTIONSENHET) varit registrerat och sedan 2006-04-28 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sveg Produktion AB (PRODUKTIONSENHET) Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Sveg Produktion AB (PRODUKTIONSENHET) så kan man gör det genom att posta ett brev till PARKGATAN 15, 842 33, Sveg. Vi ni istället prata med Sveg Produktion AB (PRODUKTIONSENHET) så kan ni göra det på 0680-711108.

Bolaget ska bedriva utveckling och produktion av terränggående fordon samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Stenström, John Sigvard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kerstin Astrid som är född 1954 och har titeln Suppleant, Elton, Lars Kenneth som är född 1968 och har titeln Revisor, Elton Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Kerstin Astrid -Stenström, John Sigvard .

Sveg Produktion AB (PRODUKTIONSENHET) har 556645-7924 som sitt organisationsnummer.