Svenska Folkhemmet AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall tillhandahålla möbelbutiker inom konsumentledet samt därmed förenlig verksamet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Folkhemmet AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Svenska Folkhemmet AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2003-07-01 så skapades Svenska Folkhemmet AB och verksamheten är har F-skattsedel Svenska Folkhemmet AB har haft det sedan 2003-08-28.

Svenska Folkhemmet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-28

556645-1836 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Svenska Folkhemmet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Folkhemmet AB så går det att nå dem via telefon på 08-6301095 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Folkhemmet AB är Djursén, Anna Linnéa som är född 1967 och har titeln VD, Djursén, Richard Henry som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Djursén, Anna Linnéa som är född 1967 och har titeln Suppleant, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .