Digital Media M.D.O. AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Digital Media M.D.O. AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Digital Media M.D.O. AB är ett av dem. Statusen för Digital Media M.D.O. AB är att Bolaget är aktivt.

Digital Media M.D.O. AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-06-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Digital Media M.D.O. AB ska trivas.

Digital Media M.D.O. AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-07. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva administrativa tjänster inom kontor samt scanning och registrering av digital media ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Digital Media M.D.O. AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-07.

Idag är Digital Media M.D.O. AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Digital Media M.D.O. AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7023400.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Digital Media M.D.O. AB är Rhodin, Viola Birgitta Yvonne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Madelaine Viktoria Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Petersson, Fredrik Gunnar som är född 1968 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Digital Media M.D.O. AB har 556644-9897 som sitt organisationsnummer.