Techform Konstruktion i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Techform Konstruktion i Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Techform Konstruktion i Stockholm AB är ett av dem. Statusen för Techform Konstruktion i Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

Techform Konstruktion i Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-05-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Techform Konstruktion i Stockholm AB ska trivas.

Techform Konstruktion i Stockholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-26. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla effektiviseringslösningar inom marknadsföring och teknik, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Techform Konstruktion i Stockholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-26.

Idag är Techform Konstruktion i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Techform Konstruktion i Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7778786.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Techform Konstruktion i Stockholm AB är Lantz, Johan Tommy Rikard som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandgren, Carl Martin Gustaf som är född 1974 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Techform Konstruktion i Stockholm AB har 556642-3876 som sitt organisationsnummer.