DATAGROTTAN Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva butiksförsäljning av persondatorer och datatillbehör, reparation och service av datorer, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DATAGROTTAN Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är DATAGROTTAN Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2003-04-07 så skapades DATAGROTTAN Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel DATAGROTTAN Aktiebolag har haft det sedan 2004-04-22.

DATAGROTTAN Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-22

556642-1904 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är DATAGROTTAN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med DATAGROTTAN Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-4461144 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom DATAGROTTAN Aktiebolag är Krook, Jan-Olof som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Björn Christer som är född 1970 och har titeln Suppleant, Målqvist, Mats Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .