Dom Polski - Polska Huset Aktiebolag

Stockholms län

Information

Dom Polski - Polska Huset Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Dom Polski - Polska Huset Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dom Polski - Polska Huset Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-04-28. Men sedan 2005-11-24 så har Dom Polski - Polska Huset Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gribbylundsv. 15, 187 62, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dom Polski - Polska Huset Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Täby arbetar för att verksamheter som Dom Polski - Polska Huset Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dom Polski - Polska Huset Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva kommersiell verksamhet i förljande sektorer - konsultuppdrag för skandinaviska och polska företag inom industri, arbetskraft och handel. Promotion av polsk industri i Skandinavien. Promotion av polsk arbetskraft i Skandinavien. Förmedling i transaktioner. Kontrakt för egen räkning. Import och export från och till Sverige av arbetskraft, elektriska och elektroniska maskiner och apparater, textilvaror, trävaror, massa och papper, konstverk, livsmedel, mineraliska och kemikaliska produkter.

Firmatecknare för Dom Polski - Polska Huset Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dom Polski - Polska Huset Aktiebolag och det är följande personer, Olczykowski, Miroslaw som är född 1958 och har titeln VD, Olczykowski, Miroslaw som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olczykowska, Elzbieta Teresa som är född 1957 och har titeln Suppleant, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dom Polski - Polska Huset Aktiebolag är 556640-6368.