Utvecklingsbolaget A&O Sverige AB

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Utvecklingsbolaget A&O Sverige AB. Det finns flera bolag som liknar Utvecklingsbolaget A&O Sverige AB i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Utvecklingsbolaget A&O Sverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-08-04 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-03-03 så har Utvecklingsbolaget A&O Sverige AB varit registrerat och sedan 2003-08-04 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Utvecklingsbolaget A&O Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Utvecklingsbolaget A&O Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Härdstigen 32, 187 76, Täby. Vi ni istället prata med Utvecklingsbolaget A&O Sverige AB så kan ni göra det på 070-6320705.

Bolaget skall utföra konsultuppdrag i form av rådgivning, utbildning, projektledning, företagsledning i utveckling och effektivisering av företag, organisationer, familjer och individer samt därmed förnelig verksamhet. Aktiebolagets verksamhet ska vidare vara köp, vård och försäljning av äldre fastigheter och byggnadsföremål samt därmed förenlig verksamhet. Aktiebolaget ska vidare köpa och sälja tomter, byggentreprenader samt därmed förenlig verksamhet. Aktiebolaget ska arbeta med köp, försäljning och service av bilar, båtar och maskiner, såsom gräsklippare, motorsågar, samt idka därmed förenlig verksamhet. Aktiebolaget ska driva kiosk, café och pensionat samt idak därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Håkansson, Mats Ivar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Susanna som är född 1962 och har titeln Suppleant, Olofsson Linder, Eva Maria som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Utvecklingsbolaget A&O Sverige AB har 556639-8656 som sitt organisationsnummer.