TR Electronic Sweden AB

Stockholms län

Information

556638-7147 är organisationsnummer för företaget TR Electronic Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TR Electronic Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som TR Electronic Sweden AB finns i.

TR Electronic Sweden AB har varit registrerat sedan 2003-01-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för TR Electronic Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

TR Electronic Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TR Electronic Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med TR Electronic Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7567220 eller genom brev på följande adress:
Enebybergsv. 10 B, 182 36, Danderyd

Bolaget skall bedriva försäljning och utveckling av elektronikutrustning samt projekterings- och konsultverksamhet inom elektronik och maskinteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TR Electronic Sweden AB och det är Carpevi, Sven Henrik som är född 1972 och har titeln VD, Carpevi, Sven Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Carpevi, Maria Elisabeth som är född 1973 och har titeln Suppleant, Tedesund, Eva Monica som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,