PSF Svenska Aktiebolag

Stockholms län

Information

PSF Svenska Aktiebolag är ett bolag som finns i Täby. I PSF Svenska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Szegner, John Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Szegner, Carita Madeleine som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ringdahl, Eva Cecilia som är född 1958 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Defacto Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PSF Svenska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PSF Svenska Aktiebolag på telefon 08-337663.

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar och fonder, ekonomiska konsultationer i anslutning därtill, handel med värdepapper, bolaget skall även bedriva konsultationer inom reklam och grafisk design, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är PSF Svenska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

PSF Svenska Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PSF Svenska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-27 och PSF Svenska Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PSF Svenska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

PSF Svenska Aktiebolag har 556638-4532 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.