Bassai i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Bassai i Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Bassai i Stockholm AB är ett av dem. Statusen för Bassai i Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

Bassai i Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bassai i Stockholm AB ska trivas.

Bassai i Stockholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva marknadsföring av produkter och idéer samt konsultation inom områdena marknadsföring och affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva marknadsföring och försäljning av produkter inom områdena medicin, hälsokost och livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bassai i Stockholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06.

Idag är Bassai i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Bassai i Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bassai i Stockholm AB är Kassander, Ylva Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Markiewicz, Karl Stefan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ballin, Monica Elisabeth Linda som är född 1959 och har titeln Revisor, Ballins Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bassai i Stockholm AB har 556636-8329 som sitt organisationsnummer.