Smarticom Solutions AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning gentemot industriföretag av konstruktionsprogram och dokumenthanteringssystem med kompletterande konsulttjänster, äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Smarticom Solutions AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Smarticom Solutions AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2002-10-23 så skapades Smarticom Solutions AB och verksamheten är har F-skattsedel Smarticom Solutions AB har haft det sedan 2003-05-01.

Smarticom Solutions AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-01

556633-9809 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Smarticom Solutions AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Smarticom Solutions AB så går det att nå dem via telefon på 08-54473020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Smarticom Solutions AB är Lindwall, Björn som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindwall, Karin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rosén, Karin Elinore som är född 1965 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .