Fredrik Strömberg Konsult AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Fredrik Strömberg Konsult AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Fredrik Strömberg Konsult AB är ett av dem. Statusen för Fredrik Strömberg Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Fredrik Strömberg Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-08-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Fredrik Strömberg Konsult AB ska trivas.

Fredrik Strömberg Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-baserade systemlösningar och management samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fredrik Strömberg Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25.

Idag är Fredrik Strömberg Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Fredrik Strömberg Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8780182.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fredrik Strömberg Konsult AB är Strömberg, Carl Håkan Fredrik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Lena Selma som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .

Fredrik Strömberg Konsult AB har 556630-5347 som sitt organisationsnummer.