EUCOM, European Construction & Management Aktiebolag

Stockholms län

Information

556627-1648 är organisationsnummer för företaget EUCOM, European Construction & Management Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EUCOM, European Construction & Management Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som EUCOM, European Construction & Management Aktiebolag finns i.

EUCOM, European Construction & Management Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-06-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för EUCOM, European Construction & Management Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

EUCOM, European Construction & Management Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EUCOM, European Construction & Management Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med EUCOM, European Construction & Management Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 073-6519158 eller genom brev på följande adress:
Lahällsv. 56, 183 30, Täby

Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EUCOM, European Construction & Management Aktiebolag och det är Jansson, Bengt Tommy som är född 1940 och har titeln VD, Jansson, Bengt Tommy som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anders Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bång, Klas Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Sara Kristina som är född 1980 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor