IP Interface AB

Stockholms län

Information

556625-9775 är organisationsnummer för verksamheten IP Interface AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IP Interface AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som IP Interface AB finns i.

IP Interface AB har varit registrerat sedan 2002-04-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för IP Interface AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-09.

IP Interface AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IP Interface AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med IP Interface AB så kan ni göra det på telefon genom 08-51011309 eller genom brev på följande adress:
Kölnag. 24, 120 64, Stockholm

Bolagets verksamhet ska vara inom immaterialrättsområdet, främst patent, och innefatta rådgivning, utredningar, kursverksamhet, medverkan vid framtagande av policydokument, och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med IP Interface AB och det är Hjertman, Ivan Ture som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larfeldt Alvén, Agnes Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor,