BOP Maskinteknik AB

Stockholms län

Information

556625-5898 är organisationsnummer för bolaget BOP Maskinteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BOP Maskinteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som BOP Maskinteknik AB finns i.

BOP Maskinteknik AB har varit registrerat sedan 2002-04-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för BOP Maskinteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-06.

BOP Maskinteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BOP Maskinteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med BOP Maskinteknik AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Stockholmsv. 160, 187 32, Täby

Bolaget skall idka teknisk konsultation, utveckling och tillverkning av kundanpassade maskiner företrädesvis inom den grafiska branschen samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BOP Maskinteknik AB och det är Danielsson, Alf Patrik Mikael som är född 1966 och har titeln VD, Danielsson, Alf Patrik Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Theilgaard, Bengt Kristian som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Theilgaard, Sven Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor