Jorsater Innovation AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Jorsater Innovation AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jorsater Innovation AB är ett av dem. Statusen för Jorsater Innovation AB är att Bolaget är aktivt.

Jorsater Innovation AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jorsater Innovation AB ska trivas.

Jorsater Innovation AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och teknisk innovation inom informationsteknik med inriktning på affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom ska bolaget bedriva handel med och utveckling av främst båttillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jorsater Innovation AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02.

Idag är Jorsater Innovation AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Jorsater Innovation AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4730374.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jorsater Innovation AB är Jörsäter, Bertil Steven Rolfson som är född 1955 och har titeln VD, Jörsäter, Bertil Steven Rolfson som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlbom, Erik Gunnar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ballin, Monica Elisabeth Linda som är född 1959 och har titeln Revisor, Ballins Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Jorsater Innovation AB har 556624-7267 som sitt organisationsnummer.