Mats Thorsson Konsult AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med skogsindustriprodukter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mats Thorsson Konsult AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Mats Thorsson Konsult AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2002-02-27 så skapades Mats Thorsson Konsult AB och verksamheten är har F-skattsedel Mats Thorsson Konsult AB har haft det sedan 2004-10-21.

Mats Thorsson Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-26

556623-9041 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Mats Thorsson Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mats Thorsson Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 08-7325353 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mats Thorsson Konsult AB är Thorsson, Mats Ingvar Fredrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Stoltz Thorsson, Anneli Kerstin M som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Edstedt, Pia Ulla Christina som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor.