Lindqvist och Darin AB

Stockholms län

Information

Lindqvist och Darin AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Lindqvist och Darin AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lindqvist och Darin AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lindqvist och Darin AB har haft sedan 2002-04-09. Lindqvist och Darin AB har funnits sedan och 2006-05-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lindqvist och Darin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Täbyv. 75, 187 46, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7683100.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lindqvist och Darin AB Privat, ej börsnoterat.

Lindqvist och Darin AB har idag 556623-7748 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lindqvist och Darin AB

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter och bostadsrätter, köp och försäljning av aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Lindqvist och Darin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindqvist, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist Darin, Monica Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ohrner, Mats Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .