Brains IT & Telecom Consulting Group Sweden AB

Stockholms län

Information

556623-5585 är organisationsnummer för bolaget Brains IT & Telecom Consulting Group Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brains IT & Telecom Consulting Group Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Brains IT & Telecom Consulting Group Sweden AB finns i.

Brains IT & Telecom Consulting Group Sweden AB har varit registrerat sedan 2002-03-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Brains IT & Telecom Consulting Group Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-02.

Brains IT & Telecom Consulting Group Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brains IT & Telecom Consulting Group Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Christophe, Jan Axel René

Vill ni komma i kontakt med Brains IT & Telecom Consulting Group Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 08-51443002 eller genom brev på följande adress:
Skylv. 10, 187 54, Täby

Bolaget skall bedriva konsultuppdrag inom informationsbranschen. Konsultation som utredningar och försäljningsuppdrag inom IT och telecombranschen samt installationer och övervakningsuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Brains IT & Telecom Consulting Group Sweden AB och det är Christophe, Jan Axel René som är född 1954 och har titeln VD, Christophe, Jan Axel René som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Christophe, Stefan René som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Christophe, Tobias René som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Conradi Christophe, Kjersti som är född 1953 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln RevisorRevidea AB som är född och har titeln Revisor,