Febes AB

Stockholms län

Information

Febes AB är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Febes AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Febes AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-01-21.

Febes AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-12-05. Men sedan 2002-01-21 så har Febes AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bäckv. 13, 187 44, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Febes AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7282200.

Täby arbetar för att företag som Febes AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Febes AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter, tomträtter, bostadsrätter och likartade andelar, bedriva konsultverksamhet vid fastighetsaffärer, bedriva handel med sportartiklar och vara konsult inom hälsa, sport och motion. Bolaget ska också bedriva aktiehandel.

Firmatecknare för Febes AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Febes AB och det är följande personer, Thulin, Pheabe Birgitta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Jan Norman som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kubja, Jaan Andres som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Febes AB är 556619-8049.