StratMan AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och StratMan AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och StratMan AB är ett av dem. Statusen för StratMan AB är att Bolaget är aktivt.

StratMan AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som StratMan AB ska trivas.

StratMan AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-18. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra managementkonsultverksamhet, framtagning av företatgsstrategier, genomförande av förändringsprocesser, uppbyggnad av ny verksamhet hos klient. Utveckling av managementprocesser, uthyrning av ledningspersonal. Utvärdering samt upphandling och implementering av beslutsstödssystem. Försäljning av beslutsstödssystem samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att StratMan AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-18.

Idag är StratMan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med StratMan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5907149.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med StratMan AB är Smitt, Thomas Fredrik som är född 1952 och har titeln VD, Smitt, Thomas Fredrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Smitt, Karin Annika som är född 1954 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

StratMan AB har 556618-8503 som sitt organisationsnummer.