Fokab Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med bilar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fokab Invest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Fokab Invest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2001-11-19 så skapades Fokab Invest Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Fokab Invest Aktiebolag har haft det sedan 2001-11-28.

Fokab Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-28

556618-5731 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Fokab Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fokab Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-4020570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fornbrant, Ingrid Maria -Kolmodin, Kristina Elisabeth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fokab Invest Aktiebolag är Kolmodin, Kristina Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fornbrant, Ingrid Maria som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fornbrant, Tobias Kennerth som är född 1983 och har titeln Suppleant, Niring, Carl Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .