Lindström Services AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Lindström Services AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lindström Services AB är ett av dem. Statusen för Lindström Services AB är att Bolaget är aktivt.

Lindström Services AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lindström Services AB ska trivas.

Lindström Services AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-26. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning, företrädesvis av textilier och arbetskläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindström Services AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-15.

Idag är Lindström Services AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Lindström Services AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7324654.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Lindström Services AB är Hartikainen, Mika som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hartikainen, Mika som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Laurio, Juha Kristian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kahri, Minna Helena som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nielsen, Mikael Eger som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorFromell, Bengt-Ove som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Lindström Services AB har 556615-8001 som sitt organisationsnummer.