C Hanssons Entreprenad AB

Stockholms län

Information

C Hanssons Entreprenad AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där C Hanssons Entreprenad AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. C Hanssons Entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket C Hanssons Entreprenad AB har haft sedan 2001-11-12. C Hanssons Entreprenad AB har funnits sedan och 2001-11-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till C Hanssons Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Albert Målares v. 3 H, 187 75, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2897640.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är C Hanssons Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

C Hanssons Entreprenad AB har idag 556615-7540 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för C Hanssons Entreprenad AB

Bolaget skall utföra entreprenad av schaktning och grävning, utföra skogsarbeten såsom gallring och slutavverkning samt utföra handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I C Hanssons Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Per Christer som är född 1968 och har titeln VD, Hansson, Per Christer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Sven Rolf Andreas som är född 1934 och har titeln Suppleant, Ballin, Monica Elisabeth Linda som är född 1959 och har titeln Revisor, Ballins Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .