Brilliance Automation & Multimedia AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhetsområde är produktutveckling. tillverkning, konsultverksamhet och kursverksamhet inom områdena databehandling, elektronik och byggnadsautomation, äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brilliance Automation & Multimedia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Brilliance Automation & Multimedia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2001-08-10 så skapades Brilliance Automation & Multimedia AB och företaget är har F-skattsedel Brilliance Automation & Multimedia AB har haft det sedan 2001-10-01.

Brilliance Automation & Multimedia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-01

556613-8995 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Brilliance Automation & Multimedia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Brilliance Automation & Multimedia AB så går det att nå dem via telefon på 073-4337711 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brilliance Automation & Multimedia AB är Blomberg, Christian som är född 1962 och har titeln VD, Blomberg, Christian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ströberg, Dan Roland som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Bengt Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .