Exist i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Exist i Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Exist i Stockholm AB är ett av dem. Statusen för Exist i Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

Exist i Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-06-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Exist i Stockholm AB ska trivas.

Exist i Stockholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-området, särskilt avseende information, lagring och säkerhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva försäljning av avancerade IT-produkter inom konsultområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Exist i Stockholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27.

Idag är Exist i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Exist i Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7549800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sparrman, Leif Göran Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Exist i Stockholm AB är Sparrman, Leif Göran som är född 1947 och har titeln VD, Sparrman, Leif Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Lars Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sparrman, Leif Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Exist i Stockholm AB har 556611-8286 som sitt organisationsnummer.