Mobilityalley AB

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Mobilityalley AB. Det finns flera verksamheter som liknar Mobilityalley AB i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Mobilityalley AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-04-02 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-04-25 så har Mobilityalley AB varit registrerat. Idag är Mobilityalley AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Mobilityalley AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skolv. 33, 196 34, Kungsängen. Vi ni istället prata med Mobilityalley AB så kan ni göra det på 08-41099770.

Bolaget skall bedriva handel av produkter och tjänster inom telecom branschen samt agera provisions agent och konsult åt tillverkare av produkter samt utförare av tjänster inom telecom branschen. Bolaget skall också bedriva konsult verksamhet och handel inom byggnadsbranschen. Vidare skall bolaget äga, förvalta och handla värdepapper och fast egendom, samt utveckla programkod för dataprogram inom telecombranschen och tillverknings verktyg inom produktions branschen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rödén, Jan Ola Martin som är född 1957 och har titeln VD, Rödén, Jan Ola Martin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryhr Rödén, Annika Regina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Mobilityalley AB har 556610-4690 som sitt organisationsnummer.