Smart-Info i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Smart-Info i Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Smart-Info i Stockholm AB är ett av dem. Statusen för Smart-Info i Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

Smart-Info i Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-04-25. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Smart-Info i Stockholm AB ska trivas.

Smart-Info i Stockholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning, produktion och utveckling av produkter och konsulttjänster inom dokument- och informationshantering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Smart-Info i Stockholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11.

Idag är Smart-Info i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Smart-Info i Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6300888.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Smart-Info i Stockholm AB är Bohlin, Per Erik som är född 1964 och har titeln VD, Bohlin, Per Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosander, Sten Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Ella Cecilia som är född 1974 och har titeln Suppleant, Rosander, Helena Sofia som är född 1983 och har titeln Suppleant, Conte, Britt Margareta som är född 1947 och har titeln RevisorSkarpängs Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Smart-Info i Stockholm AB har 556609-4008 som sitt organisationsnummer.