Anders Strand Markentreprenad AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Anders Strand Markentreprenad AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Anders Strand Markentreprenad AB är ett av dem. Statusen för Anders Strand Markentreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Anders Strand Markentreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-03-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Anders Strand Markentreprenad AB ska trivas.

Anders Strand Markentreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sköta anläggning, drift och underhåll av motions- spår, vandringsleder, mark och markanläggningar, drift och underhåll av lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Strand Markentreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13.

Idag är Anders Strand Markentreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Anders Strand Markentreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Anders Strand Markentreprenad AB är Strand, Anders Haldor som är född 1947 och har titeln VD, Strand, Anders Haldor som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglind, Anne-Mari Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Rune som är född 1955 och har titeln Revisor, Ohrner, Mats Olof som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Anders Strand Markentreprenad AB har 556608-6582 som sitt organisationsnummer.