Frimeko AB

Stockholms län

Information

556607-0834 är organisationsnummer för verksamheten Frimeko AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frimeko AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Frimeko AB finns i.

Frimeko AB har varit registrerat sedan 2001-02-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-06-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frimeko AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-06-11.

Frimeko AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Frimeko AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Frimeko AB så kan ni göra det på telefon genom 0346-31075 eller genom brev på följande adress:
Fridhemsv. 30, 310 60, Ullared

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Frimeko AB och det är Hentz, Nils Fredrik som är född 1962 och har titeln Extern VD, Ragnarsson, Sven Carl Marcus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungsten, Lars Magnus som är född 1968 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,