Radapto AB

Stockholms län

Information

556606-7541 är organisationsnummer för verksamheten Radapto AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Radapto AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Radapto AB finns i.

Radapto AB har varit registrerat sedan 2001-02-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Radapto AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Radapto AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Radapto AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Radapto AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6640317 eller genom brev på följande adress:
Hästängsv. 10, 183 77, Täby

Bolaget skall sälja konsulttjänster inom fastighets, personaladministration- och utbildningsbranschen, samt att äga och förvalta aktier och andelar i bolag, företrädesvis verksamma inom fastighets- och utbildningsbranschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Radapto AB och det är Aikdahl Richardsson, Anna-Karin M E som är född 1970 och har titeln VD, Richardsson, Bengt Carl Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Aikdahl Richardsson, Anna-Karin M E som är född 1970 och har titeln Suppleant, Person, Karl Johan som är född 1972 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,