RikMik Konsult AB

Stockholms län

Information

RikMik Konsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där RikMik Konsult AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. RikMik Konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket RikMik Konsult AB har haft sedan 2006-06-03. RikMik Konsult AB har funnits sedan och 2006-06-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till RikMik Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Rönnens Gränd 23, 187 68, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6634000.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är RikMik Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

RikMik Konsult AB har idag 556606-6196 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för RikMik Konsult AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt uthyrning av personal inom management, ekonomi och administration samt idka därmed förenlig verksamhet.

I RikMik Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahlstrand, Lars Ulf som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Owens, Brian Brashears som är född 1952 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .